A táplálkozás kultúrális érték
A táplálkozás kultúrális érték

A helyes táplálkozás kúltúrája a túlélés alapja



A korai halálozások túlnyomó többsége az étrend és az életmód egyszerű megváltoztatásával megelőzhető. Dr. Michael Greger, a nemzetközileg elismert előadó, orvos és a NutritionFacts.org alapítója a How Not to Die című könyvében a tizenöt leggyakoribb halálokot vizsgálja Amerikában – szívbetegségek, különféle rákos megbetegedések, cukorbetegség, Parkinson-kór, magas vérnyomás, és még sok minden más – és elmagyarázza, hogy a táplálkozási és életmódbeli beavatkozások néha felülmúlhatják a vényköteles tablettákat és más gyógyszerészeti és sebészeti megközelítéseket, felszabadítva minket az egészségesebb életre.


Az egyszerű igazság az, hogy a legtöbb orvos jó az akut betegségek kezelésében, de rossz a krónikus betegségek megelőzésében. A 15 vezető halálok évente 1,6 millió amerikai életét követeli. Ennek nem kell így lennie. Ha követi Dr. Greger tanácsát, mindezt szakértői véleményekkel alátámasztott tudományos bizonyítékokkal alátámasztva, megtudhatja, milyen ételeket egyen, és milyen életmódbeli változtatásokat kell végrehajtania a hosszabb élet érdekében.


Prosztatarák előfordulása a családban? Tedd le azt a pohár tejet, és add hozzá a lenmagot az étrendedhez. Magas a vérnyomása? A hibiszkusz tea jobban hat, mint egy vezető hipertóniás gyógyszer – mellékhatások nélkül. Mi a helyzet a májbetegséggel? A kávéfogyasztás csökkentheti a májgyulladást. A mellrák elleni küzdelem? A szójafogyasztás meghosszabbodott túléléshez kapcsolódik. Aggaszt a szívbetegség (az első számú gyilkosunk)? Váltson át teljes értékű, növényi alapú étrendre, amelyről már többször bebizonyosodott, hogy nemcsak megelőzi a betegséget, hanem leállítja, sőt visszafordítja azt.


Amellett, hogy bemutatja, mit együnk, hogy megelőzzük a 15 leggyakoribb halálokot, a Hogyan ne haljunk meg , a Dr. Greger's Daily Dozen is megtalálható – egy ellenőrző lista azokról az ételekről, amelyeket minden nap meg kell próbálnunk fogyasztani. Tele van gyakorlatias, gyakorlatias tanácsokkal és meglepő, élvonalbeli táplálkozástudományokkal, ezek az orvosi rendelvények éppen az, amire szükségünk van a hosszabb, egészségesebb élethez.

„Ez a könyv segíthet azoknak, akik hajlamosak olyan betegségekre, amelyek megfelelő táplálkozással megelőzhetők” – Őszentsége, a Dalai Láma


A nemzetközi bestseller, Dr. Michael Greger Hogyan ne haljunk meg című könyve hatékony, tudományosan bizonyított táplálkozási tanácsokat ad legnagyobb gyilkosaink megelőzésére. beleértve a szívbetegségeket, a mellrákot, a prosztatarákot, a magas vérnyomást és a cukorbetegséget – és feltárja, milyen elképesztő egészségügyi előnyökkel jár az egyszerű étrendi választás.


Miért támaszkodna a gyógyszerekre és a műtétre az életveszélyes betegségből való kigyógyításban, amikor a megfelelő döntések már eleinte megakadályozhatják a megbetegedést?


A legújabb tudományos kutatás alapján a How Not To Die megvizsgálja az egyes leggyakoribb betegségeket, hogy feltárja, mit, hogyan és miért hatnak ránk a különböző élelmiszerek, illetve, hogy bizonyos élelmiszerek fogyasztásának növelése és mások elkerülése hogyan csökkentheti drámaian a megbetegedések kockázatát, és akár vissza is fordíthatja a betegségek hatásait. Ugyancsak megosztja Dr. Greger „Napi tucatját” azt a tizenkét ételt., amelyeket minden nap meg kell ennünk, hogy a legjobb egészségünk maradhasson.


A hangsúlyt az egyéni családi egészségtörténetre helyezve, és elismerve, hogy mindenkinek másra van szüksége, Dr. Michael Greger gyakorlatias táplálkozási tanácsokat ad, hogy Ön hosszabb, egészségesebb életet élhessen.


„Dr Michael Greger felfedi azokat az ételeket, amelyek segítenek tovább élni” – Daily Mail




Tanácsot kérek